Cursus Mojo

Met je telefoon kan je prachtige nieuws- en informatieve items maken. Of dit nu voor een nieuwsplatform is of voor bedrijfsvideo's: iedereen kan mojo-items maken. Mojo staat voor mobile journalism. Wij leren hoe u het beste te werk kunt gaan en het beste uit je telefoon kunt halen. We brengen je alles bij op technisch gebied, maar ook op inhoudelijk gebied.

Na de cursus krijg je een starterskit met microfoon mee naar huis, zodat je direct aan de slag kunt. Zonder starterskit de cursus volgen is ook mogelijk.

Tijdens de cursus wordt uitgelegd welke grote platformen al gebruik maken van mobile journalism, wat de voordelen hiervan zijn en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen. De techniek wordt uitgelegd waarna u zelf aan de slag gaat. Je maakt een korte video en gaat aan de slag met de montage. Na deze cursus kan je zelfstandig een item maken.

Een mojo-cursus duurt één dagdeel. Wij stellen in overleg met een programma samen, afgestemd op jouw bedrijf en wensen. De training wordt gegeven door Jesse Sprikkelman en/of Jelle Seubring. Jesse Sprikkelman is actief als journalist op verschillende plekken zoals NPO Radio 1 en NPO Radio 2. Jelle Seubring geeft lessen journalistiek en media op het Rijn IJssel in Arnhem. Samen runnen ze de nieuwswebsite LokaalGelderland.nl en worden vaak ingehuurd door omroepen zoals Omroep Gelderland voor opdrachten.

Kosten

820,- euro (excl. btw) per groep van maximaal tien deelnemers. Aanvullend 60,- euro (excl. btw) per starterskit.

Locatie

Mogelijk op eigen locatie of bij ons aan de Zonnehorst 5 in Zutphen.

Nog meer leren?

Bekijk ook onze cursus Mediatraining