Mediatraining

Krijg je geregeld te maken met de pers in je vak? Dan is het verstandig om een mediatraining te volgen. Zo kan je vol vertrouwen de pers te woord staan. Je komt te weten hoe u uw bedrijf of organisatie positief onder de aandacht kan brengen, maar ook hoe u het beste kunt handelen wanneer je bedrijf of organisatie onder vuur komt te liggen.

Niet alleen politieke partijen, overheidsinstanties en grote bedrijven krijgen aandacht van de pers. Elk bedrijf kan zomaar een journalist aan de telefoon krijgen. Elk bedrijf verstuurt ook wel eens een persbericht. ProduMedia maakt de mediatrainingen op maat. Wil je leren hoe jouw persbericht gezien wordt door nieuwsredacties? Dat leren wij je graag. Maar als je al goede persberichten kunt maken en gevorderd bent hierin leren wij graag hoe u vol zelfvertrouwen de pers te woord kan staan. Dat inclusief praktijktraining.

Een mediatraining duurt één dagdeel. Wij stellen in overleg met een programma op maat samen. De training wordt gegeven door Jesse Sprikkelman en Jelle Seubring. Jesse Sprikkelman is actief als journalist op verschillende plekken zoals NPO Radio 1 en NPO Radio 2. Jelle Seubring geeft lessen journalistiek en media op het Rijn IJssel in Arnhem. Samen runnen ze de nieuwswebsite LokaalGelderland.nl en worden vaak ingehuurd door omroepen zoals Omroep Gelderland voor klussen.

Kosten

750,- euro (excl. btw) per groep van maximaal tien deelnemers

Locatie

Mogelijk op eigen locatie of bij ons aan de Zonnehorst 5 in Zutphen.

Nog meer leren?

Bekijk ook onze mojo-cursus!