Met The X Vibe vier jij een feestje. Jesse Sprikkelman en Ron Selles draaien de beste EDM-tracks. En ze bespreken interessante lifestyle-onderwerpen.

De show heeft enkele vaste items:
↳ Elke uitzending bespreken Jesse en Ron – verspreid over de uitzending – het laatste lifestyle, showbizz en/of muzieknieuws.
↳ In The Refix nemen Ruud van Rijen en Stan van Dinter van 2 TRUST een classic onderhanden.
↳ Het is jouw beurt tijdens Soundtrack Of Life. Deel je een EDM-verzoekje waar je een mooi verhaal bij hebt.
↳ Jesse en Ron zitten niet stil. Het Workout Anthem is een energieke plaat waar je heerlijk op kan sporten.

Contact:
Mail: thexvibe@produ.media
Instagram: thexviberadio
Facebook: The X Vibe Radioshow

Wie zijn Jesse en Ron?

Waar te horen?

The X Vibe is als podcast te beluisteren via onder andere Amazon Music, Apple Podcasts,  Google Podcasts, iHeart, Podimo, Pocket Casts en Stitcher

The X Vibe is eveneens op zo’n dertig radiozenders in binnen- en buitenland te beluisteren. Bezoek de website van jouw favoriete radiostation om te kijken of The X Vibe daar te horen is. Is dat niet het geval? Informeer of ze willen overwegen het uit te zenden.

Shows die je gehoord moet hebben

Fragmenten uit de show

Filmpjes van Jesse

Meer van onze vaste rubrieken

Geschiedenis van The X Vibe

In 2010 heeft Ron Selles het radioprogramma The X Vibe opgezet op RTV Veluwezoom (Brummen). Het programma had als doel om jong DJ-talent een podium te geven. Ze kregen een volledig uur tot hun beschikking om een live-set te draaien.

In 2012 kwam Jesse Sprikkelman bij de club. Niet veel later ging hij samen met Ron de show presenteren. Ook toen nog met als format: één uur eigen keuzes draaien afgewisseld met verschillende lifestyle-rubrieken en daarna een liveset van één uur.

In 2015 gingen ook B-FM (Zutphen) en RTV Voorst het radioprogramma uitzenden. Waardoor het op drie zenders live te horen was. Het programma kreeg er toen een uur bij, waardoor er nog meer rubrieken aan toegevoegd werden.

Begin 2016 besloot Jesse om te stoppen, omdat hij zijn focus wilde leggen op de media-opleiding die hij toen volgde. Ron maakte dat jaar nog vol en stopte er daarna ook mee, om meer aandacht te kunnen besteden aan zijn werkzaamheden in het bestuur van RTV Veluwezoom.

Begin 2023 verhuisde Ron naar Zutphen toe – de stad waar Jesse ook woont. Ze zagen elkaar vaker en zo ontstond het idee om het programma een nieuw leven in te blazen. In de studio van ProduMedia maken ze nu wekelijks één uur The X Vibe. Ingevuld met populaire EDM-tracks, nieuw muzikaal werk van jong talent en diverse lifestyle-onderwerpen. Het programma wordt uitgezonden op ruim 30 radiozenders. Streekomroepen, lokale omroepen en internetzenders mogen het programma (gratis) syndicated uitzenden.

Neem hier een kijkje achter de schermen bij The X Vibe

Advertentie

Steeds meer mensen microdoseren met truffels

Microdoseren met truffels; welkom in de wereld van grenzeloze mogelijkheden, waar onze zorgvuldig gekozen microdose truffels op je wachten! Als jij verlangt naar een natuurlijk, biologisch en vegan middel om je potentieel te ontketenen, stress te laten vervagen en je focus te verscherpen, hebben wij precies wat je zoekt. Onze subtiel gedoseerde truffels zijn niet slechts truffels – ze vormen de sleutel tot het ontgrendelen van een verbeterde versie van jezelf.

Hiermee kun je je ADHD rustig houden, creativiteit de vrije loop geven en depressies verzachten maar ook fibromyalgie en migraine klachten verminderen. Door te microdoseren met truffels kun je meer bij jezelf komen, meer van jezelf voelen.

Lees er meer over op MicrodoserenMetTruffels.nl