Heeft jouw radiozender een fris en energiek EDM- en lifestyleprogramma nodig? Dan hebben we goed nieuws voor je! Elke radiozender mag The X Vibe gratis uitzenden. Lijkt het je leuk? Laat dan even weten op welke zender en op welk tijdstip, via thexvibe@produ.media en voeg de show toe aan je automatisering via onderstaande gegevens.

Let op: het programma dient op vrijdag of zaterdag in de middag of avond uitgezonden te worden. Dit in verband met de verwijzingen naar het weekend erin. 

Downloadlink 

Onderstaande link kun je toevoegen aan je automatisering. Wekelijks (uiterlijk donderdag 18.00 uur) is de nieuwste uitzending direct via de link beschikbaar.

https://cdn.pmsrv.nl/thexvibe/thexvibe.mp3

Informatie voor programmapagina

Met The X Vibe vier jij een feestje en het leven. Jesse Sprikkelman en Ron Selles draaien de beste EDM-tracks. Ook bespreken ze de laatste ontwikkelingen rondom lifestyle.

Presentatie:
Jesse Sprikkelman en Ron Selles

Afbeeldingen

Wil je een programmapagina maken? Of The X Vibe promoten op social media? Dat vinden we leuk! Hieronder kun je een foto en het logo downloaden.

Download hier het logo van The X Vibe
Download hier een foto van Jesse en Ron

*ProduMedia stelt zich niet aansprakelijk voor de inhoud van het programma The X Vibe. Door het uitzenden gaat de desbetreffende radiozender hiermee akkoord.