Jesse Sprikkelman

Jesse Sprikkelman heeft één grote passie: verhalen vertellen. Hij is op de hoogte van het laatste nieuws en de trends van dit moment. Wanneer jij een verhaal bij het koffieautomaat hoort, kent Jesse de details al. En die deelt hij graag met de wereld via de radio of een geschreven artikel.

Jesse Sprikkelman, ProduMedia, Radio

Jesse begon aan het begin van zijn tienerjaren bij de lokale radio. In de jaren die volgde maakte hij radio bij diverse lokale zenders in de omgeving van zijn thuisstad Zutphen. Ook richtte hij het nieuwsplatform LokaalGelderland op.

Na een stage op de webredactie van Omroep Gelderland presenteerde hij een jaar lang het jongerenprogramma StraatKonijnen. Daarna begon hij bij omroep BNNVARA in Hilversum. Daar produceerde hij radioshows op NPO Radio 1 en NPO Radio 2.

In 2020 werd de radioshow Rinkeldekinkel geherintroduceerd op NPO Radio 2. Daar is hij sindsdien werkzaam voor als producer en sidekick. Het programma wordt ieder weekend live gemaakt.

Vanuit de radiostudio van ProduMedia maakt Jesse wekelijks de radioshow The X Vibe. Daarin wordt dance-muziek gedraaid en lifestylenieuws besproken. Het programma wordt op enkele tientallen lokale radiozenders in Nederland en België uitgezonden.

Op freelance basis is Jesse actief voor diverse mediabedrijven. Zo schrijft hij nieuwsartikelen voor Metro en Omroep Gelderland.

Meer informatie of samenwerken met Jesse? Neem contact op via j.sprikkelman@produ.media of via LinkedIn.